ÎNCHEIE POLIȚA RCA ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Dacă ai un card de cumpărături și vrei să închei polița RCA în rate fără dobânda, se poate și e foarte simplu!
Prin link-ul de mai jos poți încheia polița RCA în scop personal în rate fără dobânda. În funcție de cardul tău de cumpărături poți alege între 3 și 24 de rate fără dobânda.
Cum? Dă click mai jos, completează datele mașinii tale și fă-ți polița RCA în rate fără dobândă. 

Pentru a încheia polița în rate fără dobândă, este necesar să ai card la una dintre următoarele bănci si de asemenea sa ai fonduri disponibile pe card, numărul de rate fiind variabil de la 3 la 36 de rate fără dobândă:

Card eMAG by Raiffeisen – 1 pana la 24 RATE
Card Avantaj -4,6,12 RATE
Banca Transilvania – 6,12 RATE
Raiffeisen Bank – 3,6,12 RATE
Garanti – 3,12 RATE
BRD Finance – 3 RATE
BCR – 3,6,12 RATE
Alpha Bank – 3,6 RATE
ING – 6 RATE
BRD – 3 pana la 36 RATE
UniCredit – 3,6 RATE
BT Direct – 6 RATE

Incheierea unei polite de asigurare RCA în rate poate oferi o serie de avantaje, precum flexibilitatea în gestionarea bugetului, costuri mai reduse prin posibilitatea de a plăti fără dobândă, ușurință în procesul de plată și management mai eficient al lichidității. Plata în rate poate fi efectuată prin intermediul cardului bancar și poate ajuta la evitarea blocării unei sume mari de bani într-un singur moment. Acest lucru poate fi un avantaj important, mai ales dacă nu dispui de toata suma pentru plata politei in din buzunar.

* Oferta oferită de eMAG exclusiv pentru dețînătorii de carduri de credit la una dintre băncile românești. Această oferta nu este oferită de asigurători, pentru a beneficia de plata în rate trebuie să selectați in cadrul site-ului eMag metodă de plata cu cardul dvs. de credit și să alegeți numărul de rate disponibil pe site-ul eMag conform contractului dintre aceștia și banca emitentă. 

Derulează în sus